Despre noi

Ai un proiect de care vrei sa te apuci dar nu stii de unde sa pornesti? Noi putem deveni sursa ta de inspiratie pentru idei noi sau planuri pe care sa le poti pune in practica.

2 (2)

Gresia si faianta sunt elementele din casa noastra care dau un plus de personalitate acesteia, iar alegerea oportuna a lor poate face diferenta in spatiul nostru interior, oricare ar fi acesta, baie, bucatarie, hol sau balcon. Daca va simtiti inspirati, imbinarea creativa a acestora cu celelalte accesorii poate da nastere unui spatiu interior cu adevarat deosebit.

2 (3)

Se recomanda sa tineti cont ca acestea sunt in principal de doua tipuri:

  1. interior
  2. exterior

Asa cum sugereaza si numele, gresia de exterior are un tratament special care-i permite sa reziste la inghet. De asemenea, aceasta are si o textura care impiedica alunecarea.

Inainte de a cumpara, asigurati-va ca placile cu acelasi cod au acelasi marcaj pe cutie, in ceea ce priveste calitatea si nuanta;
Inainte de montajul placilor, amestecati din mai multe cutii pentru a obtine o culoare uniforma pe suprafata placata;
Suprafata de montaj trebuie sa fie pregatita pentru placare, respectiv rezistenta, fara denivelari, curata si uscata;
Utilizati adezivi si chituri recomandate pentru placi ceramice, tinând cont si de particularitatile suportului de montaj si de conditiile meteo climaterice;
Folositi cu cel putin 10% mai mult decat calculul initial, intrucat suprafetele, colturile, spargerile necesita cumpararea mai multor placi.

WhatsApp Image 2022-04-18 at 15.18.34

Usile de lemn dispun de proprietati speciale cum ar fi rezistenta in timp, buna izolatie termica si fonica. In plus acestea comparativ cu usile din celelalte categorii, luand in considerare raportul calitate-pret, sunt mult mai economice si ofera o diversitate de modele si nuante, fapt care faciliteaza luarea unei decizii.

In ce fel de spatii interioare sunt recomandate?

In functie de tipul usilor, acestea sunt destinate pentru inchiderea golurilor de zid in constructii, astfel

la interior intre incaperi fara diferenta de temperature si umiditate
intrare cu diferenta de temperatura si umiditate mica (ex:la casa scarii).
Usile de interior standard, sunt destinate pentru locuinte si alte cladiri (in care nu sunt necesare usi tehnice cu parametri speciali), pentru exploaterea in conditii de umiditate 30-60%.

Usile de interior nu pot fi montate in incaperi cu umiditate peste 60%!

Dimensiunile usilor de interior si a spatiilor unde vor fi montate

Usile de interior standard au 3 dimensiuni :68, 78 si 88 cm pt latime, iar inaltimea este de 203 cm; pentru aceste dimensiuni fiind nevoie de urmatoarele cote de gol : 70, 80, 90 cm pentru latime, iar inaltimea 205 cm.

Livrare Gratuită: La toate comenzile peste 1000 lei,sau 2500lei pentru mărfurile grele. (Livrare Paletizată).

X